Debaser

THE KVB – Nytt datum!

by Debaser
79 79 people viewed this event.

BRITTISKA THE KVB TAR SIN ORIGINELLA MIX AV POSTPUNK, SHOEGAZE OCH INDIE TILL SVERIGE

The KVB är den brittiska duon som genom att korsa shoegaze, krautrock, post-punk, ambient, electronica och indierock har blivit något av favoritmusikernas egna favoritartband. Nu är de aktuella med sitt sjunde album ”Unity” och en konsert i Stockholm.

Nicholas Woods och Kat Day har varit ett par – både kreativt och förhållandemässigt – i över ett decennium nu. Efter att tidigt under karriären ha släppt sina album via Brian Jonestown Massacre-hjälten Anton Newcombes skivbolag huserar de numera på Invada, som drivs av av Geoff Barrow från Portishead.

Fröet till skivan ”Unity” såddes då The KVB bodde i Spanien. Arbetet fortsatte i parets nya hemstad Berlin, för att sedan slutföras under lockdown i Storbritannien. För första gången jobbade duon med en utomstående producent i form av Andy Savours, som tidigare har arbetat med bland andra My Bloody Valentine, The Arctic Monkeys och Sigur Rós. Resultatet blev ett album som osar av både dystopier och utopier, och som bär på en känsla av rörelse och alienation.

18 År (13+ I Sällskap Av Egen Förälder Eller Vuxen Av Domstol Utnämnd Vårdnadshavare) 


Add to Calendar
2022-06-12 18:00
2022-06-12 23:00
THE KVB
Bar Brooklyn
Europe/Paris
1440To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=1ygthke0pe1hay4 →

 

Date And Time

2022-06-12 @ 18:00
2022-05-16
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published.