Slaktkyrkan

NEW MODEL ARMY

72 72 people viewed this event.

Brittiska New Model Army firar 40 år och ger sig ut på en omfattande jubileumsturné med en tre timmar lång show och låtar från hela karriären. Fredag den 21 oktober 2022 blir det nedslag på Slaktkyrkan i Stockholm. Missa inte det!

New Model Army bildades i Bradford 1980 och inspirerades av Northern Soul, punkrock och den tidens eldiga stämning. Sedan dess har de haft en lång, kreativ och händelserik resa. De har varit massivt inflytelserika i ”post-punk”, ”folk-rock”, ”politisk-rock”, ”goth”, ”metal” och alla typer av musikaliska subkulturer, men de har bestämt vägrat att tillhöra någon genre eller stil som skulle begränsa dem.

Trots det har bandet fortfarande miljontals albumförsäljningar, lockat några av de största producenterna och har byggt upp en nästan religiös hängivenhet bland fans. Allt utan att göra en enda konstnärlig eller kommersiell kompromiss.

Med förra årets släpp ”Here Here”, inspelat på den lilla norska ön Giske med bakgrund av hav, berg och aktuella händelser som sveper över världen, fick bandet några av sina bästa topplisteplaceringar och recensioner någonsin.

Nu tittar New Model Army för ovanlighetens skull tillbaka på sin långa karriär och sin enorma katalog för att markera sitt 40-årsjubileum.

Detta är ett anmärkningsvärt band – lika hungrigt och fokuserat som alltid, med en ständigt förnyande publik och omättlig kreativ ambition.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har New Model Army bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare till hösten 2022. Konserten på Slaktkyrkan i Stockholm kommer nu att äga rum den 21 oktober 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Ticksters kundservice för återköp, dock senast den 8 augusti 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.


Add to Calendar
2022-10-21 19:00
2022-10-22
NEW MODEL ARMY
Slaktkyrkan
Europe/Paris
1440 

Date And Time

2022-10-21 @ 19:00
2022-05-19
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published.