TADC

Amaranthe + Beyond The Black

by TADC
74 74 people viewed this event.

Det svensk-danska bandet Amaranthe ansluter sig med det tyska bandet Beyond The Black och genomför en stor europaturné, varav två av spelningarna kommer att ske på svensk mark.

Amaranthe debuterade 2011 och har slagit igenom stort över hela världen med hits som HungerThe Nexus och Amaranthine. Vi såg dem senast i Sverige som support till Sabaton på de utsålda spelningarna på Scandinavium samt Hovet.

Beyond The Black har vi sett i Sverige både som headlineakt och som support till Within Temptation. Deras symfoniska metal vinner hela tiden nya fans och dem spås till att bli ett av de största banden inom genren.

Butcher Babies, som frontas av sångerskorna Heidi Shepherd och Carla Harvey, släppte sitt första album ”Goliath” 2013. De fick snabbt stort genomslag, inte minst efter att ha turnerat med artister som Marilyn Manson och Danzig. Bandet har tagit sitt namn från Wendy O Williams-låten ”Butcher Baby” och just Wendy O Williams är en av bandets största influenser vid sidan av Slipknot och Slayer.

Det schweiziska symfoniska metalbandet Ad Infinitum var från början ett soloprojekt av sångerskan Melissa Bonny men blev med tiden ett fullt band. Debutalbumet kom 2020 och de har redan hunnit släppa ytterligare två album.

Två fantastiska band på en kväll– det finns ingen ursäkt att missa detta!


Add to Calendar
2022-11-12 18:30
2022-11-13
Amaranthe + Beyond The Black
Fryshuset
Europe/Paris
1440To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/sv/yaj5ahyd7gtx70y/products →

 

Date And Time

2022-11-12 @ 18:30
2022-05-16
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published.